Feyenoord trainingspak kids

Het trainingspak van Feyenoord is zoals ieder jaar weer erg populair. Of je nou in de stad loopt, in het stadion zit of op een willekeurige training van een Rotterdamse amateurclub gaat kijken, altijd zie je wel iemand die het trainingspak draagt. De combinatie van lichtblauw en donkerblauw is dit jaar erg populair. Dit samen met de zachte polyester stof waar het pak van gemaakt is zorgt ervoor dat veel Feyenoord supporters het pak al maanden in de kast hebben hangen. Daarnaast zit het ook nog eens erg comfortabel.

Trainingspak Junior

Ook dit jaar is er naast de volwassen versie weer een speciale variant voor kinderen. Het Feyenoord trainingspak voor kinderen heeft verder precies dezelfde uiterlijke kenmerken maar is verkrijgbaar in alle kindermaten. Niet alleen is het trainingspak van een erg hoge kwaliteit, het zit ook nog eens erg lekker. Daarnaast zijn kinderen altijd heel erg trots om iets te dragen waar het mooie Feyenoord logo op staat. Vaak wordt Feyenoord als club met de paplepel ingegoten door ouders, opa’s en oma’s. Maar ook door vriendjes op school en op de voetbal. Door het dragen van het trainingspak wordt het Feyenoord gevoel van jongs af aan meegegeven!

Wintertrainingen

Vaak willen kinderen die van jongs af aan al naar Feyenoord kijken op de tv of in het stadion zelf ook op voetbal. Niets liever willen ze later als ze groot zijn de nieuwe Pelle, Mulder of de Vrij worden. De Feyenoord spelers zijn hun grote helden. Het Feyenoord trainingspak is ideaal om te dragen tijdens voetbal trainingen, met name in de winter als het een stuk kouder is. Het pak beschermt tegen de kou, wind en regen. Lekker comfortabel dus!

Cadeau

Zoals je hierboven kunt lezen zijn er dus genoeg redenen om het trainingspak voor je kinderen aan te schaffen. En omdat de kwaliteit zo hoog is zal het trainingspak extra lang meegaan. Zo kunnen je kinderen er extra lang plezier aan beleven! En zeg nou zelf, een ideaal cadeau voor onder de kerstboom toch? Maar natuurlijk ook voor een verjaardag, of gewoon zomaar. Je zal de kleine Feyenoorders er een enorm plezier mee doen.